The Downstream Putting Tongue-Thrusting

Twist And Shout

Dags för en liten tur

Ja nu under sommaren så vill man passa på och göra så mycket som man bara kan som man tycker är roligt och det finns ju så otroligt mycket som man kan göra och det är ju toppen när det är på det viset. Man vill passa på att göras mycket man bara kan och verkligen dra ut på sommarkvällarna så att dom blir så långa som möjligt och det gör man väl i då det så lätt och fort blir höst igen.
Men man kan ju passa på att göra sak även om man inte har semester, man har ju fortfarande kvällarna och helgerna som man kan njuta och hitta på roliga saker med familjen och vännerna. Sen så kan man ju ta en båtur i Stockholm det är verkligen vackert och så avkopplande.

Ja passa på nu när det är sommar

Ja varför inte passa på och hitta på massor med saker och njuta av att det är varmt och ljust och att det är lätt att vara vaken länge då det är så ljust ute på kvällarna. 
Ja vi måste passa på att njuta och bara ha det skönt, läsa böcker och ligga i hängmattan och ha det skönt. Ha lite härliga grillkvällar så att man kan njuta till fullo.
Ja visst är det skönt att man kan göra det och bara njuta och omfamna att det är sommar och varmt och skönt. Ja så får man göra och det är ju toppen när det går att göra det och det bör man försöka få till så mycket som det bara går och inte försöka att jobba hela sommaren, det kan man göra på hösten och vintern tycker jag. Men det är ju så olika vad man tycker om och vadman föredrar att hitta på på sin lediga tid och det är ju klart.